- انتشار: ۶ حوت ۱۳۹۷
- ساعت: ۲:۰۵ ب.ظ
- سرویس: امنیتی
- کدخبر: 27874
- لینک کوتاه: http://www.barchinews.com/?p=27874
بازگشت مجدد سربازان آمریکایی به فراه
سربازان امریکایی که چند هفته پیش ولایت فراه را بدون دلیل و بهگونه ناگهانی ترک کرده بودند، دوباره به ولایت فراه برگشته اند.

سربازان امریکایی که چند هفته پیش ولایت فراه را بدون دلیل و بهگونه ناگهانی ترک کرده بودند، دوباره به ولایت فراه برگشته اند.
منابع محلی در فراه میگویند، نیروهای امریکایی روز پنجشنبه هفته گذشته برای حملات هوایی بر مواضع جنگجویان طالب دوباره به پایگاه خود در این ولایت بازگشتند.
«صمد صالحی» عضو شورای ولایتی فراه گفت: «نیروهای امریکایی روز پنجشنبه به فراه آمدند و از همان روز گشت های هوایی در این منطقه آغاز شده است.»
به گفته وی، پس از ورود این نیروها به فراه، تا حدودی درگیریها و حملات طالبان کاهش یافته است.
موسی نظری معاون والی فراه ضمن تایید این خبر گفت: «ما اصلا خبر نشدیم که چرا رفتند و چرا هم دوباره آمدند؛ آمدن آنان هم بدون اطلاع مقام های فراه بوده است.»
وی تاکید کرد: «قدرت گرفتن هرچه بیشتر نیروهای امنیتی نیاز است و نیروهای امنیتی افغانستان باید بدون حضور نظامیان خارجی توانایی دفاع از خاک این کشور را داشته باشند.»
نزدیک به سه هفته پیش نیروهای امریکایی به ماموریت سه ماهه خود در فراه پایان دادند و بدون اطلاع از پیش این ولایت را ترک کردند.