- انتشار: ۲ جدی ۱۳۹۷
- ساعت: ۱۱:۵۷ ق.ظ
- سرویس: امنیتی
- کدخبر: 24949
- لینک کوتاه: http://www.barchinews.com/?p=24949
مخالفت سناتور مطرح آمریکایی با تصمیم دونالد ترمپ
لندسی گراهام سناتور مطرح آمریکایی از حزب «جمهوری خواه آمریکا» به تصمیم ترامپ مبنی بر خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان واکنش نشان داد و این تصمیم ترامپ را یک خسارت بزرگ برای منافع و امنیت آمریکا دانست.
لندسی گراهام سناتور مطرح آمریکایی از حزب «جمهوری خواه آمریکا» به تصمیم ترامپ مبنی بر خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان واکنش نشان داد و این تصمیم ترامپ را یک خسارت بزرگ برای منافع و امنیت آمریکا دانست.
به گزارش برچی نیوز،لندسی گراهام درخواست نشست اضطراری از سنای آمریکا کرد و معتقد است «جیمز متیس» وزیر دفاع استعفاء داده هم باید در این نشست شرکت کند.
گراهام تأکید کرد که تصمیم ترامپ بسیار خطرناک است و منافع و امنیت آمریکا را به خطر می اندازد چراکه گروه تروریستی داعش نسبت به سال گذشته قدرتمندتر شده و تحدید جدی برای منافع آمریکا هستند.
این در حالیست که ۲ روز پیش دونالد ترمپ تصمیم گرفت که نیمی از سربازان آمریکایی را از افغانستان خارج کند و به دنبال این تصمیم وزیر دفاع آمریکا «جیمز متیس» از سِمت خود استعفاء داد.
قابل ذکر است،در خبرنامه ارگ ریاست جمهوری افغانستان به دنبال تصمیم دونالد ترمپ «مبنی بر خروج نیمی از سربازان آمریکایی از افغانستان» آمده است که «خروج نیروهای آمریکایی هیچ تاثیری بر امنیت افغانستان ندارد و نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان این تحلیل را «غلط ثابت کردند» و از تمامیت ارضی و مردم افغانستان با شجاعت و فداکاری دفاع کردند.