- انتشار: ۲۹ اسد ۱۳۹۷
- ساعت: ۲:۳۵ ب.ظ
- سرویس: تیتر 2
- کدخبر: 20036
- لینک کوتاه: http://www.barchinews.com/?p=20036
تا زمانیکه طالبان پاسخ مثبت نداده اند، عملیاتهای نظامی ادامه می یابد
رییس جمهور غنی پس از اعلام آتش بس مشروط به مسوولان ولایتی و مقام های نظامی گفته است که تا زمانی که گروه طالبان مسلح به آتش بس سه ماه حکومت، پاسخ مثبت نداده است، به عملیات های شان ادامه دهند.
رییس جمهور غنی پس از اعلام آتش بس مشروط به مسوولان ولایتی و مقام های نظامی گفته است که تا زمانی که گروه طالبان مسلح به آتش بس سه ماه حکومت، پاسخ مثبت نداده است، به عملیات های شان ادامه دهند.
رییس جمهور غنی دیروز شام پس از اعلام آتش بس مشروط، از طریق ویدیو کنفرانس، با والی ها، منسوبان نهادهای امنیتی و دفاعی، مسوولان شوراهای ولایتی، شوراهای عالی صلح و شوراهای علمای ولایات، در خصوص مدیریت روزهای آتشبس و تامین امنیت بهتر روزهای عید سعید قربان، گفتگو کرد.
در خبرنامه ارگ آمده است: “رییس جمهور غنی به نیروهای امینتی و دفاعی کشور هدایت داد تا زمانیکه طالبان در خصوص آتشبس پاسخ مثبت نداده اند، به عملیات های شان کمافیالسابق (مثل سابق) ادامه دهند.”
مقام نخست کشور در ادامه افزوده است که جزییات و مشخصات آتشبس در یک دستورالعمل مشترک سکتور دفاعی- امنیتی و ارگان های محل برای ادارات ولایتی فرستاده شده اما جزییات بیشتر این دستورکار به رسانه ها تاحال نرسیده است.
این هدایت رییس جمهور در حال است که پیش از این در قصر دارالامان با سایر مقام های دولت در برابر رسانه ها اعلام کرد که آتش بس سه ماه از روز عرفه تا زادروز پیامبر اکرم (ص) با گروه طالبان صورت می گیرد به شرط این که این گروه نیز به آن پاسخ مثبت دهند و در صورت توافق گروه طالبان، این آتش بس بیشتر از سه ماه نیز ادامه خواهد یافت.
گروه طالبان در پیام عیدی شان از آتش بس هیچ چیزی نگفته اند اما بر گفتگوهای شان با امریکا و خروج نیروهای خارجی از افغانستان تاکید کرده اند.