- انتشار: ۱۷ قوس ۱۳۹۷
- ساعت: ۶:۳۵ ب.ظ
- سرویس: اقتصادی
- کدخبر: 24291
- لینک کوتاه: http://www.barchinews.com/?p=24291
اشرف غنی: دانشگاه باعث موفقیت پروسۀ دولت سازی شود/نسل جوان باید زمینه ساز صلح اجتماعی باشند
ارگ ریاست جمهوری از دیدار محمد اشرف غنی رئیس جمهور با اعضائ شورای علمی دانشگاه کابل و اتحادیه دانشجویان این دانشگاه خبر داده است.
ارگ ریاست جمهوری از دیدار محمد اشرف غنی رئیس جمهور با اعضائ شورای علمی دانشگاه کابل و اتحادیه دانشجویان این دانشگاه خبر داده است.
به گزارش برچی نیوز؛ در اعلامیه ارگ گفته شده که حمیدالله فاروقی، رئیس دانشگاه کابل در این دیدار بر تطبیق قوانین و لایحه وزارت تحصیلات عالی در دانشگاه، مبارزه با فساد اداری و اکادمیک، امضای تفاهم نامه های علمی با نهادهای داخلی و خارجی، معیاریسازی مجلۀ علمی دانشگاه کابل، ایجاد طرزالعمل تدوین تحقیقات علمی و ایجاد پلان استراتژیک دانشکده ها تاکید کرده و این موارد را از جمله عواملی دانسته که با استفاده از آن ظرفیت ها و سطح عواید دانشگاه کابل افزایش می یابد.
محمد اشرف غنی رئیس جمهور نیز گفت که حکومت اش در حال تطبیق چهار پروسۀ ملی از جمله دولتسازی، ایجاد مارکیت، دستیابی به صلح و ملتسازی می باشد.
رئیس جمهور غنی در عین حال تاکید کرده که “افغانستان بدون پروسۀ دولتسازی به ثبات نمی رسد و نیاز است تا پوهنتون ها باعث تولید کادرهای شوند که پروسۀ دولت سازی را به موفقیت برسانند و شبکه های جرمی را بشکنند.”
اشرف غنی در خصوص تامین صلح نیز گفته که نسل جوان باید زمینه ساز صلح اجتماعی باشند.
وی تاکید کرده که صلح اجتماعی یک ضرورت مبرم است.